طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96 | آموزش درست کردن کیک های عید نوروز 1396

آخرین ارسال های انجمن

کمی طاقت داشته باشید...
عنوانپاسخبازدیدتوسط
03460majalefarsi
02497majalefarsi
02412majalefarsi
01629majalefarsi
01051majalefarsi
0991majalefarsi
02437majalefarsi
01745majalefarsi
06103majalefarsi
02069majalefarsi
02510majalefarsi
03437majalefarsi
02564majalefarsi
03204majalefarsi
08898majalefarsi
03639majalefarsi
03106majalefarsi
03601majalefarsi
011516majalefarsi
03428majalefarsi

گالری عکس , عکس نوشته ,

طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96 | آموزش درست کردن کیک های عید نوروز 1396

طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96 | آموزش درست کردن کیک های عید نوروز 1396

 

طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96 | آموزش درست کردن شیرینی  کیک و دسرهای عید نوروز 1396

نوروز1396 طرز تهیه شیرینی بادامی عید نوروز 96,طرز تهیه شیرینی های نوروزی 96 شیرینی های مخصوص نوروز 1396,از شیرینی های عید نوروز در گیلان,اموزش شیرینی های عید نوروز96 2017,شیرینی و کیک عید نوروز 96 

طرز تهیه شیرینی هایعید نوروز1396·نکاتی برای پخت طرز تهیه شیرینی نخودچی عید نوروز 1396

طرز تهیه شیرینی فندقی عید 96,شیرینی فندقی عید نوروز 2017 96 

نتیجه تصویری برای طرز تهیه شیرینی عید نوروز


برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 


 

 

 

 

طراحی و نقاشی روی شیرینی  عید نوروز 1396،طرز تهیه شیرینی مربایی عید طرز پخت شیرینی ماندل بولارعید نوروز 1396 

شیرینی های و کیک و کلوچه عید نوروز 96 - طرز تهیه انواع شیرینی و دسر عیدنوروز 1396

نتیجه تصویری برای طرز تهیه شیرینی عید نوروز

 طرز تهیه شیرینی فندقی,شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز طراحی و نقاشی روی شیرینی مخصوص عید نوروز 1396 

مای پیکس لاو : با نزدیک شدن به سال جدید و عید نوروز 1396 بسیاری از خانمهای باسلیقه ی خانه دار مشغول پختن شیرینی های خانگی خواهند شد که این امر خود حال و هوای عید را در منزلها محسوس تر خواهد کرد، در اینجا گلچینی از بهترین شیرینی های مخصوص عید 96 به همراه ساده ترین روش تهیه ی آنها تقدیم شما همراهان همیشگی سیمرغ خواهد شد، کافیست بر روی هر کدام از شیرینی های  دلخواهتان کلیک کنید :

mypixlove.blogsky.com  
شیرینی و کیک های مناسب نوروز 1396

 کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

 کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

مواد لازم برای تهیه کلمپه :

آرد ک یک کیلو
روغن جامد یا کره : 400 الی 500 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 200 گرم
شیر به همراه کمی آب : نصف لیوان
هل و وانیل : به میزان لازم

 مخصوص نوروز,شیرینی های مخصوص عید نوروز,طرز تهیه شیرینی های مخصوص نوروز,از شیرینی های مخصوص عید نوروز در گیلان,اموزش شیرینی های مخصوص عید نوروز,شیرینی های عید نوروز,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی خصوص عید نوروز · نکاتی برای پخت شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی عید نوروز96

مواد لازم برای وسط کلمپه :

خرمای بدون هسته : 400 گرم
مغز گردوی خورد شده : 200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی : به میزان لازم
بادیون و زنجبیل : به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

طرز تهیه غذاها و شیرینی های مخصوص عید نوروز 96- ایران بانو

طرز تهیه غذاها و شیرینی های مخصوص عید نوروزتکناز : کم‌کم با نزدیک شدن به نوروز و سال نو، خانم‌های خانه‌دار به فکر طبخ غذاهای مخصوص عید نوروز، پخت سمنو برای.

طرز تهیه کلمپه :

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 ، طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز 1396-شیرینی نخودچی-شیرینی عید 96 -تهیه شیرینی نخودچی-طرز تهیه شیرینی های عید سال 1396 -مواد لازم شیرینی آموزش و طرز تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز 96آموزش شیرینی خانگی مخصوص عید نورور 1396,آموزش پختن شیرینی زبان و پاپیونی مخصوص عید نوروز 1396،درست کردن شیرینی بادامی عید سال 1396

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید :

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به  شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثلل خمیر قطا ب بپیچید.

شیرینی عید خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله دونفره عید نوروز 96

طرز تهیه یک شیرینی ساده و خوشمزه و خوشگل رو برای عید به صورتعید نوروز 96 به مرحله شیرینی خوشمزه و ساده برای نوروز 1396 طرز تهیه شیرینی عید یا بیسکوییت کره ای.

روش دوم : خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما  را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس  با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

 طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز 1396-شیرینی نخودچی-شیرینی عید 96 -تهیه شیرینی نخودچی-طرز تهیه شیرینی های عید سال 1396 -مواد لازم شیرینی آموزش و طرز تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز 96 

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

طرز تهیه انواع شیرینی عید نوروز 1396 - آسمونی

در میز پذیرایی نوروز همیشه شیرینی هم وجود دارد اما ازعید نوروز 96 شیرینی‌های نوروز را خودشان در منزل تهیهکنند، ما در این بخش آسمونی دستور پخت

90429484441185179476.jpg

 قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید 96

مواد لازم برای قطاب خانگی :

زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : ½ پیمانه
روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.

آپارات - شیرینی عید نوروز 96

طراحی و نقاشی روی شیرینی مخصوص عید نوروز 1396 طرز تهیه شیرینی مربایی برای عید  

طرز پخت شیرینی ماندل بولار برای عید نوروز96 و شب یلدا1396

مواد وسط قطاب :

بادام چرخ شده : 2 پیمانه
پودر قند : 1 پیمانه
پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.

انجمن راسخون - گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

مواد لازم: آرد یک کیلو. روغن جامد یا کره عید نوروز 96 گرم. تخم مرغ 2 عدد. شکر 200 گرم. شیر به همراه کمی آب نصف لیوان. هل و وانیل به میزان لازم.

مراحل آماده سازی قطاب :

بکینگ پودر را در ماست حل کنید.
زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).
خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید.
بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید.

منوی پیشنهادی شیرینی، مخصوص عید نوروز (1396) - برترین ها

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز (1). طرز تهیه : عید نوروز 96. اول پودر شکر رو با کره کمی نرم شده مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا کمی یکنواخت بشن.

لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید

لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید 1396

مواد لازم برای لوز نارگیل خانگی :

شکر : 2 پیمانه یا 200 گرم
آب : 1 پیمانه یا 100 گرم
پودر نارگیل : 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

 طرز تهیه شیرینی های عید سال 1396 -مواد لازم شیرینی آموزش و طرز تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز 96, آموزش شیرینی خانگی مخصوص عید نورور 1396,آموزش پختن شیرینی زبان و پاپیونی مخصوص عید نوروز 1396 

طرز تهیه لوز نارگیل خانگی :

ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. 
سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .
پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .
بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

شیرینی های مخصوص نوروز, طرز تهیه 13 نوع شیرینی عید نوروز 1396

شیرینی های مخصوص نوروز,از شیرینی های مخصوص عید نوروز در گیلان,اموزش شیرینی های مخصوص عید نوروز,شیرینی هایعید نوروز,طرز تهیه شیرینی های مخصوص نوروز 96

 نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عیدنان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید

 نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عیدنان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید

مواد لازم برای نان نخودپی :

پودر نرم و الک شده نخودچی : یک کیلو
پودر قند بسیار نرم : نیم کیلو
روغن جامد : 300 الی 400گرم
هل و وانیل : به میزان لازم
پودر پسته : برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز 1396

 طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز-شیرینی نخودچی-عید نوروز 96-تهیه شیرینی نخودچی-طرز تهیه شیرینی نخودچی-مواد لازم شیرینی

طرز تهیه نان نخودچی  :

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. 
اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. 
پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

 آموزش و طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96آموزش شیرینی خانگی مخصوص عید نورور 1396 

نکته : می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.

دستور پخت ۵ شیرینی خوشمزه برای عید نوروز96

چند ماه پیش که برای مطلب دستور پخت سه مافین خوشمزه برای عید نوروز 96   به دستور پخت چند شیرینی 

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید 

مواد لازم  برای شیرینی گردویی خانگی :

زرده تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده : 150 گرم
شکرآسیاب شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

شیرینکده - شیرینی های عید نوروز96

شیرینکده - شیرینی های عید نوروز - طرز تهیه انواع شیرینی و دسرعید نوروز 96

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی :

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.
سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. 
پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. 
پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

مطبخ رویا - شیرینی های عید نوروز1396

با سلام به همه عید نوروز 96 هم یک شیرینی خشک فانتزی برای پذیرایی از عزیزانتون ...امیدوارم در این روزهای با قیمانده از سال ، درست بفرمایید و با لذت میل کنید.

 طرز تهیه ی کیک یخچالی

 طرز تهیه کیک یخچالی

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی :

تخم مرغ : یک عدد
شکر : یک لیوان
شیر : دو لیوان
آرد سفید : دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور : دو بسته
کره : بیست گرم
هل و وانیل : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل : برای روی کیک به میزان لازم

آموزش درست کردن شیرینی آردی عید نوروز 1396 2017 - سماتک

خوشمزه ترین شیرینی خانگی که می توان برای عید نوروز 96 تهیه کرد شیرینی آردی است که سماتک در این نوشته طرز تهیه این شیرینیخوشمزه را به شما آموزش 

طرز تهیه کیک یخچالی :

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.

شیرینی آاموزش و طرز تهیه شیرینی عید نوروز 96آموزش شیرینی خانگی عید نورور 1396,آموزش پختن شیرینی زبان و پاپیونی مخصوص عید نوروز 1396،درست کردن شیرینی بادامی عید سال 1396

حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.

  طرز تهیه شیرینی مربایی برای عید · آنیسا طرز پخت شیرینی ماندل بولار برای عید نوروزطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز-شیرینی نخودچی-شیرینی-تهیه شیرینی نخودچی-طرز تهیه شیرینی نخودچی-مواد لازم شیرینی

کیک یک تخم مرغی

کیک یک تخم مرغی 

مواد لازم برای کیک یک تخم مرغی :

تخم مرغ : یک عدد
آرد سفید : 250 گرم یا 2 پیمانه
شیر : 1/5 پیمانه یا 150 گرم
شکر آسیاب شده : یک پیمانه یا 200 گرم
روغن جامد آب کرده : 1/2 پیمانه یا 100 گرم
هل و وانیل : از هر کدام یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی، مخصوص عید نوروز 1396- هفت گنج

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی عید نوروز 96  است که طرفداران بسیاری دارد.در این مقاله طرز تهیه این شیرینی مخصوص  شیرینی 

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی :

تخم مرغ و شکر ساییده را به همراه هل و وانیل با هم خوب بزنید.
سپس روغن را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکرها کاملا حل شوند.
پس از آن شیر و پس از مخلوط شدن شیر، آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط شده داخل این مواد ریخته وخوب مخلوط کنید.
مواد آماده را درون ظرف مورد نظر که با کمی روغن جامد چرب شده ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با کمترین درجه قرار داده تا پس از بیست دقیقه تا نیم ساعت پخته شود.

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز96

 تصویر طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروزعید نوروز 96 از رسم‌های شیرینِ آمدن سال نو، همین پختن شیرینی 

طرز تهیه شیرینی های عید نوروز 1396

در این برنامه ما برای شما دهها آموزش پخت "شیرینی های مخصوص عید"عید نوروز 96 برای شما بصورت کاملا رایگان آماده کردیم. در این برنامه علاوه بر شیرینی ها 

 کیک میوه ای سریع و راحت

 کیک میوه ای سریع و راحت

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای سریع و راحت :

تخم مرغ : سه عدد
آرد سفید : دو لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
آب میوه : یک سوم لیوان
شیر : دو سوم لیوان
شکر : یک لیوان سر پر
هل و وانیل : نصف قاشق چایخوری از هر کدام
بیکینگ پودر : یک پنجم قاشق مربا خوری
جوهر جوش : یک چهارم قاشق چایخوری
در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده : به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید 1396 - بیتوته

مخصوص عید نوروز · نکاتی برای پخت شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی عید نوروز96 طرز تهیه شیرینی فندقی,شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز96

گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت - سیمرغ

گلچینی از بهترین شیرینی های مخصوص عید به همراه ساده ترین روش تهیه عید نوروز 96تقدیم شما همراهان همیشگی سیمرغ 

طرز تهیه کیک میوه ای سریع و راحت :

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید. 
سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و همچنان 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.
از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید.
اول به آرامی روغن را و سپس آب میوه مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب و یا هر میوه دیگری باشد و پس از آن شیر را به آنها اضافه کرده و با حرکتی دورانی و آرام با هم مخلوط کنید .

آموزش و طرز تهیه شیرینی مخصوص عید نوروز 96آموزش شیرینی خانگی عید نورور 1396 

دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .
میوه مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته و اطراف آن را با کمی روغن جامد چرب کرده اید بریزید و داخل فری که آن هم از قبل روشن بوده و کاملا گرم است با پایین ترین درجه حرارت به مدت نیم الی سه ربع ساعت قرار دهید و پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده و میل نمایید .

گردآوری شده : زهرا پهلوان زاده

منبع : مای پیکس لاو

فهرست شیرینی های خشک مناسب عید نوروز 96 2017- سفره خونه

بهترین روش برای تهیه و نگهداری شیرینی های نوروز · فهرست نکات ریز شیرینی عید نوروز 96

شیرینی های مخصوص نوروز, طرز تهیه 13 نوع شیرینی عید نوروز 1396

شیرینی های مخصوص نوروز,از شیرینی های مخصوص عید نوروز در گیلان,اموزش شیرینی های مخصوص عید نوروز,شیرینی هایعید نوروز,طرز تهیه شیرینی های مخصوص نوروز 96

طرز تهیه شیرینی کیک عید نوروز 96
تاریخ انتشار : جمعه 13 اسفند 1395 ساعت: 9:29
برچسب ها : , , , , , , , , , ,

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی